Egyedi technológia

Az egészségipari alapanyag és késztermék gyártó egységeink modern technológiával és nagyfokú automatizáltság mellett működnek. Speciális technológia alegységeinek összevonva olyan egyedi nonwoven gyártási technológiát képeznek, amely rugalmas gyártási lehetőségeket biztosít számunkra. A technológia nyújtotta rugalmasság gyorsabb gyártási folyamat mellett kínál bővebb termékspecifikációs lehetőségeket, amelyek az egészségipari partnereinknek is előnyt biztosítanak.

Termék szortiment

Termék megoldásaink igazodnak az egészségipar igényeihez. Egészségipari védőfelszerelés alapanyagok és késztermékek széles skáláját kínáljuk, amelyekből a technológiai lehetőségeink kombinálásával biztosítjuk a különböző termékváltozatokat, az anyagtulajdonság, szín, vastagság és méretválaszték tekintetében egyaránt, a lehetőségek széles tárházát nyújtva az egészségipari partnereink számára.

Tanusítványok

Az egészségipar speciális igényeit szem előtt tartva rendelkezünk az egészségipar kiszolgálásához szükséges célzott bevizsgálásokkal, valamint minősített gyártási környezet és folyamat rendszerekkel. A további feldolgozásra kerülő egészségipari nonwoven alapanyagok esetében, a késztermékek minősíthetősége miatt elengedhetetlenek az iparági követelmények megfelelőségét igazoló minősített bevizsgálások, amelyekkel a piaci igények alapján természetesen rendelkezünk. Egészségügyi védőfelszerelés és izolációs késztermékeket pedig szigorúan ellenőrzött-higiénikus gyártási környezetben, ellenőrzött-minősített termelési folyamatok mentén állítjuk elő.

Szolgáltatások

A magas termelékenységet biztosító üzemegységek biztosítják partnereink számára a mennyiségi igények kiszolgálásának képességét mind az egészségipari alapanyagok, mind az egészségügyi védőfelszerelés késztermékek előállítása terén. A Medical üzletágában is a legendás Masterplast szolgáltatási színvonalat kívánjuk érvényesíteni, ezért az egyedi partner igényeket, mint szín, méret, kiszerelés, csomagolás, címkézés valamint fuvarszervezés tekintetében is rugalmasan és gyorsan kezeljük.