Egészségügyi késztermékek

A Masterplast Medical 2021-től folyamatosan fejleszti egészségügyi késztermék kínálatát, egészségipari partnerei igényeinek figyelembe vételével. Az egészségügyi késztermék szortiment a termelés folyamatos felfutása mellett várhatóan 2021 őszétől lesz elérhető. 

Egyéni védőfelszerelések széles választékát kínáljuk az egészségügyi szakemberek és a betegek biztonsága és kényelme érdekében. Higiénikus termékeink egyszerre nyújtanak kényelmes viseletet és hatékonyan szolgálják a védelmet. Az egyszer használatos védő és ruházati termékek folyamatosan magas minőségben garantálják a tisztaságot és biztonságot, a hagyományos tisztított eszközökhöz képest higiénikusabb és frissebb érzést biztosítva a felhasználóknak. A bőrbarát ruházati termékek belülről jó lég és páraáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek, ezáltal a használatuk hosszú távon is kényelmes.

Termékkínálat

Orvosi védőoverál

Sebészeti védőruha

Látogatói védőruha

Cipővédő lábzsák

Fejfedő sapka

A műtéti fertőzések kockázatának csökkentésére szolgáló sebészeti lepedő termékek kifejlesztésében a biztonság és infekciókontroll játssza főszerepet. Az egyszer használatos műtéti lepedők segítenek a mikroorganizmusok beteg bőréről történő kijutásának megelőzésében a műtétek során. A vízhatlan anyagok gátolják a fertőzést és biztosítják a szárazabb munkaterületet a sebész számára. A mindig higiénikus és tiszta egyszer használatos termékek gazdaságosabb és hatékonyabb megoldást kínálnak a hagyományos-tisztított eszközökhöz képest.

Termékkínálat

Műtéti lepedők

A kórházi fekvőbeteg ellátásban nyújtanak hatékony és biztonságos megoldást az izolációs termékeink. Az izolációs termékek köre folyamatosan bővül, az egészségügyi partnereink igényeit szem előtt tartva, és igazodva az izolációs folyamatokhoz. A gyorsan cserélhető, egyszer használatos inkontinencia lepedők használata higiénikus és friss érzést biztosít, és támogatja az infekciókontrollt a fekvőbeteg ellátásban.

Termékkínálat

Inkontinencia lepedő